Mol.fi -avoimet työpaikat

Mol.fi -avoimet työpaikat on monesti se ensimmäinen sivu, josta suomalaiset työnhakijat lähtevät uutta kiinnostavaa työpaikkaa etsimään. Vaikkakin palvelu tarjoaa työpaikkoja kattavasti, ei se ole ainut sivusto, josta voi etsiä itselle sopivia työpaikkoja. Nykyisin työpaikan ja sen mielekkyyden määrittää moni tekijä, joista yksi on tietenkin sijainti.

Kukapa ei pitäisi lyhyistä työmatkoista; nykyisin aika on kortilla ja sitä ei ole hukattavaksi, mikäli haluaa nauttia elämästä töiden ohella. Sikäli tuntuu hieman ihmeelliseltä, että ihmiset jaksavat käydä töissä esimerkiksi pääkaupunkiseudulla jopa Tampereelta asti – käyttäen yli kaksi tuntia työmatkaan päivittäin. Tai jos ajatellaan vielä ruuhkissa vietetty aika päälle voi se hyvinkin mennä yli kolmeen tuntiin.

Siksi on hienoa, että avoimia työpaikkoja voi etsiä koko Suomen laajudella myös kartalta. Duunitori.fi -palvelu tarjoaa tähän mahdollisuuden. Tokihan työpaikkoja voi etsiä myös muista paikoista, mutta mikäli nopea avoimien työpaikkojen etsiminen kiinnostaa, on selkeästi hyvä vaihtoehto katsastaa kyseinen sivusto.

Ehkäpä tämmöisen työkalun avulla voi myös katsella vakituisen työn ohella, josko tarjolla olisi jotain muuta mielekkäämpää työpaikkaa, joka sijaitsisi vielä lähempänä kuin mitä oma nykyinen työpaikka.

Työpaikkojen etsiminen on muutenkin siirtynyt nykyisin mitä enenvissä määrin nettiin. Oman itsensä mainostaminen facebookissa ja linkedin:issä on hyvä keino tarjota itsestään tietoa rekrytoiville tahoille. Mutta mikäli haluaa itse vaikuttaa enempi omaan työpaikkaan, sen antiin, läheisyyteen ja muihin itselle tärkeisiin tekijöihin, kannattaa työpaikkaa etsiä aktiivisesti itse.

Avoimet kesätyöt ja kesätyöpaikat löytyvät kartalta siinä samassa missä muutkin avoimet työpaikat. Ja palvelu toimii helppokäyttöisesti. Aikaa sopivien töiden etsimiseen ei mene yhtä kauan kuin monella muulla menetelmällä vaikka palvelu saattaa koukuttaa etsimään töitä ja paikalleen koneen ääreen saattaa jumiutua.

Mainokset
Kategoria(t): Mol.fi -avoimet työpaikat Avainsana(t): , , , , , . Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s